Žene zablistale na 92. rođendanu Pozorišta mladih

Žene zablistale na 92. rođendanu Pozorišta mladih

Glumica Kristina Savkov, garderoberka Marina Perić, organizatorka promotivnih aktivnosti Ruža Roganović i inspicijentkinja Snežana Velimirović dobitnice su godišnjih nagrada Pozorišta mladih, jer su tokom prethodne godine zablistale na svojim pozorišnim zadacima.

PBL 9550 compressed

Nagrade im je na proslavi 92. rođendana uručio v. d. direktora Aleksandar Ćurčić. Tom prilikom istakao je još dve svoje saradnice - šeficu tehnike Olgicu Lolu Živanov, te producentkinju Ivanu Todorović, podsetivši da su njih dve bile ne samo odlične radnice, već da su odigrale ključnu ulogu u spasavanju od požara koji je ansambl preživeo na gostovanju u Banjaluci.

PBL 9520 compressed

Slavlje je nastavljeno uz tortu i proseko, a onda je na scenu stupio “Šlagvort”. Bend sastavljen od glumaca Pozorišta mladih, koji je sinonim za dobar provod, slavljeničku atmosferu podigao je na vatrometni nivo.

Ređajući pesme iz svetskih i domaćih filmskih hitova Danilo Milovanović, Kristina Savkov, Aleksa Ilić i Darko Radojević, uz svesrdnu podršku dva muzičara - Jelene Radić i Sava Kostića, napravili su provod za pamćenje.

PBL 9602 compressed

Ceremoniju proslave rođendana vodila je glumica Jelica Gligorin.

Fotografije: Srđan Doroški