Besplatno na dve predstave povodom Dana Novog Sada

Proslavi Dana Grada Novog Sada, 1. februara, kada slavimo slobodu koju živimo, pridružiće se i naše pozorište koje će besplatno odigrati dve predstave.

Foto

Prva je na programu baš 1. februara, na Maloj sceni, od 18 sati: “Ko je rekao mjau?”, u režiji Bianke Benkovske, namenjena je najmlađima, deci do šest godina. Sanja Tomić, Marija Todorović, Emil Kurcinak i Marija Radovanov daju deci i roditeljima ideje kako da se zajedno igraju, stimulišući ih istovremeno da se uz pesme igraju i bojama. Predstava je prava mala istraživačka avantura koja budi radoznalost za upoznavanjem sveta.

dok te ja hranim i oblačim

Drugu predstavu, “Dok te ja hranim i oblačim”, koja je ujedno i jedna od naših najgledanijih i najtraženijih predstava, igramo 3. februara, na Velikoj sceni, od 19.30. Tematizuje stereotipe odrastanja i vaspitanja u Srbiji, sve patrijarhalne narative i predrasude na vrlo zabavan i duhovit, a istovremeno inteligentan način. U režiji Olje Đorđević, igraju: Slavica Vučetić, Neda Danilović, Jelica Gligorin, Kristina Savkov, Slobodan Ninković, Ivan Đurić, Saša Latinović i Danilo Milovanović.

Besplatnu kartu, ili karte, za obe predstave, treba rezervisati na telefon blagajne Pozorišta mladih: 021 521 826.