Poziv za učešće u radionicama u Pozorištu mladih

Dragi sugrađani, draga publiko,
 
Pozorište mladih Vas sa zadovoljstvom poziva da nam se pridružite od 13. oktobra 2018. godine na radionicama pod nazivom „Od publike do pozornice“ koje su namenjene građanima Novog Sada i zone 021 od 30 do 50 godina.
 
Radionice su deo projekta „Automatizmi savremenog čoveka – aktivizacija publike“ kojim Pozorište mladih želi da postavi svoju publiku u centar umetničkog procesa, te da joj ponudi edukaciju, lični kreativni razvoj i zabavu.
 
Družeći se sa našim dramskim pedagogom, glumcima i rediteljem, imaćete priliku da se upoznate sa dramskim tekstom „Sedam dana“ autorke Tene Štivčić i da kroz razgovore, pozorišne igre i improvizacije otkrijete kako izgleda stvaralački proces u pozorištu. Svojim sugestijama, impresijama i iskustvima pomoći ćete glumcima u kreiranju buduće predstave, te kroz zabavne i kreativne vežbe raditi na unapređenju ličnih i timskih veština.
 
Radionice će se održavati svake subote u Pozorištu mladih (Ignjata Pavlasa 8, Novi Sad) od 13. oktobra do 01. decembra 2018. godine, sa početkom u 17h. Sve radionice su besplatne i nije potrebno nikakvo prethodno pozorišno iskustvo.
 
Svoje prijave možete poslati na E-mail adresu radionice@pozoristemladih.co.rs ili se prijaviti preko Fb stranice  facebook.com/odpublikedopozornice .
Više informacija možete dobiti na broj telefona +381642233975. 
 
Čekamo Vas da stvaramo i istražujemo zajedno!
Vaše Pozorište mladih