sreda, 09 jun 2021 14:10

Gostovanje predstave za decu "Tri karte za operu"

Gostovanje predstave za decu "TRI KARTE ZA OPERU", u izvođenju trupe "Drž' ne daj", možete pogledati 11., 17. i 18. juna na Maloj sceni Pozorišta mladih u 18 časova. Prvi deo – muzička predstava za decu u trajanju od 30 minuta. Drugi deo – Radionica koja se nastavlja odmah nakon predstave, u trajanju od 40 minuta, kojoj se, pored glumice i operske pevačice priključuje kompozitorka. Gledaoci predstave postaju učesnici radionice. Predstava je povod za direktno uključivanje u stvaranje muzike, te deca sa kompozitorkom na licu mesta komponuju svoju prvu kompoziciju. Na ovaj način dobijamo konkretan proizvod – kompoziciju koju su napravili gledaoci i učesnici zajedno. Predstava je namenjena mališanima od 5 do 8 godina.
Ulaz na predstavu je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta, potrebno je da Vaš dolazak prijavite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Poželjno je da dete dodje u pratnji samo jednog odraslog kako bi što više mališana dobilo priliku da prisustvuje predstavi.
Izvođenja su podržana od strane gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada, Pozorišta mladih i STRUJE doo.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account