Навигација:Почетна/ansambl/Марина Цинкоцки

Project Description

Марина Цинкоцки

Основну и средњу школу завршила у Новом Саду. Дипломирала глуму на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Боре Драшковића 1997. године. Стални члан ансамбла Позоришта младих.

КОНТАКТ: cinkockimarina@gmail.com

Датум рођења: 12.01.1972. Нови Сад
Боја очију: зелене
Боја косе: плава
Висина: 166 цм
Краћа биографија :

ПОЗОРИШТА И ТРУПЕ:
Током 1996/97.год. живела у Суботици и радила у Народном позоришту, да би се наредне сезоне вратила у Нови Сад и постала стални члан Позоришта младих, где и сад ради. Била је члан независне трупе „ Театар иза“ и често сарађује са Српским народним позориштем.
Одиграла више десетина улога у представама разних жанрова: комедије, драме, сатире, театар покрета, луткарске представе.УЛОГЕ И ПРЕДСТАВЕ:
Цаца у представи „Цаца у метроу“, Маја у „Парчету ноћи“, Виолета у „Кенгурима“, Марела у „Смртоносној мотористици“, Надежда Александровна у „Јарету у млеку“, Ерна Абракадабра и Јаница Гегало у „Полуделој локомотиви“, Мајка у „Гробници за Бориса Давидовича“, Пепина у Поповићевој „Пепељузи“.
ОСТАЛО:
Успешно сарађује са медијима попут РАДИЈА 021, Телевизије Војводине. Осим тога, повремено учествује у синхронизацијама цртаних филмова за „МИНИМАКС“ канал.
Играла у два филма Желимира Жилника и ТВ драми Петра Зеца.
У слободно време ради као инструктор аеробика у Фитнес студију.У Позоришту младих од 1997.