Фебруар – месец комедије!

Позориште младих током фебруара месеца играће све комедије које су на репертоару, а четири најгледанијеТестостерон, Естроген, Отварач иПотпуно скраћена историја Србијеиграће се по специјалним ценама које су и до 50 одсто ниже од редовних карата, а под слоганом „Започнимо годину осмехом“.

Са свих страна слушамо вести и озбиљне анализе да је пред нама тешка година, нарочито финансијски. У таквим условима најлогичније нам је било да публику орасположимо и насмејемо. Насмејаћемо их тако што ћемо играти комедије, а орасположити тако што ћемо снизити цене карата. За поменуте представе се пред свако играње тражи карта више, због чега су предвиђена по два термина играња, како би што више публике могло да дође и погледа их по сниженој цени. Наиме, редовна цена карте је 500 динара, а за поменуте представе карта ће у фебруару коштати 350 динара. За групне посете, пензионере, студенте и ученике предвиђен је попуст од 50 одсто,тачније цена карте је 250 динара. У репертоар смо уврстили и два гостовања. Реч је о још две урнебесне комедије „Боинг боинг“ Народног позоришта из Сомобра и „Вечера будала“ Народног позоришта „Тоша Јовановић“ из Зрењанина, то ће бити уједно и новосадске премијере ових представа за које се у матичним позориштима тражи карта вишe.

Без обзра на то што је фебруар посвећен комедији на Вечерњој сцени, није занемарена ни Сцена за децу. Играће се представе за децу у редовним терминима. Подсећамо и да је у јануру донета одлука да се цена карте за све представе за децу са 300 динара спусти на 200 динара.