Vera Hrćan Ostojić

Ostvarila značajne uloge u Narodnom pozorištu „Sterija“ Vršac , a od 01.09.1983. do danas u Pozorištu Mladih Novi Sad. Stalni je član ansambla.

Sanja Tomić

Pohađala školu glume i animacije ANIMA u Novom Sadu 1996 – 1999. 1999. Primljena u stalni radni odnos u Dječijem pozorištu u Banja Luci, a od 2002. po pozivu, prešla u Pozorište mladih u Novom Sadu.

Dejan Šarković

Diplomirani glumac. Radio je u Narodnom pozorištu Beograd, Narodnom pozorištu Subotica, Teataru IZA. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Slavica Vučetić

Diplomirala glumu 2006. godine na studijama glume u klasi prof. Vide Ognjenović i prof. Ljuboslava Majere, Akademija umetnosti Novi Sad. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Dragan Zorić

Više od 30. godina glumačkog rada u Pozorištu Mladih Novi Sad. Stalni je član ansambla.

Slobodan Ninković

Diplomirao glumu 1994. godine na Akademiji umetnosti Novi Sad, dramski odsek, gluma na srpskom jeziku, klasa prof. Radeta Markovića i asistenta Verice Milošević. Stalni član ansambla Pozorišta mladih.

Emil Kurcinak

U Pozorištu mladih od 1983. godine gde i dalje radi sa zadovoljstvom. Živi i radi u Novom Sadu. Stalni je član ansambla.

Saša Stojković

Diplomirao glumu u klasi prof. Bore Draškovića na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 1995. godine. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Emilija Mrdaković

Diplomirala – HATFA National Academy for Theatre and Film Arts (Sofia, Bulgaria) odseku za lutkarstvo, u klasi prof. Nikoline Georgijeve (1990), glumica i reditelj. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Zoran Andrejin

1989 – 1993 Apsolvent glume; Akademija Umetnosti, Novi Sad, u klasi prof. Petra Banićevića i asistenta Milana Pletela. Jezici: engleski, srpski, bosanski, hrvatski, svi slovenski akcenti. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Danilo Milovanović

Diplomirao glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, sa zvanjem Master dramski audiovizuelni umetnik. Gostujući je član ansambla Pozorišta mladih.

Ivan Đurić

Diplomirao na odseku dramskih umetnosti – grupa za glumu, na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Bore Draškovića 2000. godine. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Kristina Savkov

Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 2014. godine u klasi profesorke Jasne Đuričić i asistenta Sanje Ristić-Krajnov. Gostujući je član ansambla Pozorišta mladih.

Jelica Gligorin

Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 01.06.1990. odsek glume, u klasi profesora Radeta Markovića. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Saša Latinović

Diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bora Draškovića (1996-2000). Gostujući je član ansambla Pozorišta mladih.

Marija Radovanov

Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi prof. Borisa Isakovića, 2007. godine. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Jelena Galović

Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti, Novi Sad u klasi profesora Ljuboslava Majere. Gostujući je član ansmabla Pozorišta mladih.

Marija Todorović

Završila školu glume i animacije ANIMA u Novom Sadu. U Pozorištu mladih radi od 2006. godine na dečijoj sceni. Stalni je član ansambla.

Igor Greksa

Diplomirao glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi prof. Nikite Milivojevića. U Pozorištu mladih je angažovan u predstavi “Enciklopedija izgubljenog vremena” i  “Lepotica i zver“

Marina Cinkocki

Osnovnu i srednju školu završila u Novom Sadu. Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića 1997. godine. Stalni član ansambla Pozorišta mladih.

Neda Danilović

Nakon završene Gimnazije „Žarko Zrenjanin“ Vrbas, upisala i diplomirala glumu na FDU Cetinje, u klasi prof. Bora Stjepanovića. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih.

Mia Radovanović

Diplomirala glumu i završila master studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Nikite Milivojevića (asistenti: Violeta Mitrović i Boris Liješević). Gostujući je član ansambla.