Вера Хрћан Остојић

Остварила значајне улоге у Народном позоришту „Стерија“ Вршац , а од 01.09.1983. до данас у Позоришту Младих Нови Сад. Стални је члан ансамбла.

Сања Томић

Похађала школу глуме и анимације АНИМА у Новом Саду 1996 – 1999. 1999. Примљена у стални радни однос у Дјечијем позоришту у Бања Луци, а од 2002. по позиву, прешла у Позориште младих у Новом Саду.

Дејан Шарковић

Дипломирани глумац. Радио је у Народном позоришту Београд, Народном позоришту Суботица, Театару ИЗА. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Славица Вучетић

Дипломирала глуму 2006. године на студијама глуме у класи проф. Виде Огњеновић и проф. Љубослава Мајере, Академија уметности Нови Сад. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Драган Зорић

Више од 30. година глумачког рада у Позоришту Младих Нови Сад. Стални је члан ансамбла.

Слободан Нинковић

Дипломирао глуму 1994. године на Академији уметности Нови Сад, драмски одсек, глума на српском језику, класа проф. Радета Марковића и асистента Верице Милошевић. Стални члан ансамбла Позоришта младих.

Емил Курцинак

У Позоришту младих од 1983. године где и даље ради са задовољством. Живи и ради у Новом Саду. Стални је члан ансамбла.

Саша Стојковић

Дипломирао глуму у класи проф. Боре Драшковића на Академији уметности у Новом Саду 1995. године. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Емилија Мрдаковић

Дипломирала – HATFA National Academy for Theatre and Film Arts (Sofia, Bulgaria) одсеку за луткарство, у класи проф. Николине Георгијеве (1990), глумица и редитељ. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Зоран Андрејин

1989 – 1993 Апсолвент глуме; Академија Уметности, Нови Сад, у класи проф. Петра Банићевића и асистента Милана Плетела. Језици: енглески, српски, босански, хрватски, сви словенски акценти. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Данило Миловановић

Дипломирао глуму на Академији уметности у Новом Саду, са звањем Мастер драмски аудиовизуелни уметник. Гостујући је члан ансамбла Позоришта младих.

Иван Ђурић

Дипломирао на одсеку драмских уметности – група за глуму, на Академији уметности у Новом Саду, у класи професора Боре Драшковића 2000. године. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Кристина Савков

Дипломирала на Академији уметности у Новом Саду 2014. године у класи професорке Јасне Ђуричић и асистента Сање Ристић-Крајнов. Гостујући је члан ансамбла Позоришта младих.

Јелица Глигорин

Дипломирала на Академији уметности у Новом Саду 01.06.1990. одсек глуме, у класи професора Радета Марковића. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Саша Латиновић

Дипломирао на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Бора Драшковића (1996-2000). Гостујући је члан ансамбла Позоришта младих.

Марија Радованов

Дипломирала глуму на Академији уметности у Новом Саду, у класи проф. Бориса Исаковића, 2007. године. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Јелена Галовић

Дипломирала глуму на Академији уметности, Нови Сад у класи професора Љубослава Мајере. Гостујући је члан ансмабла Позоришта младих.

Марија Тодоровић

Завршила школу глуме и анимације АНИМА у Новом Саду. У Позоришту младих ради од 2006. године на дечијој сцени. Стални је члан ансамбла.

Игор Грекса

Дипломирао глуму на Академији уметности у Новом Саду, у класи проф. Никите Миливојевића. У Позоришту младих је ангажован у представи “Енциклопедија изгубљеног времена” и  “Лепотица и звер“

Марина Цинкоцки

Основну и средњу школу завршила у Новом Саду. Дипломирала глуму на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Боре Драшковића 1997. године. Стални члан ансамбла Позоришта младих.

Неда Даниловић

Након завршене Гимназије „Жарко Зрењанин“ Врбас, уписала и дипломирала глуму на ФДУ Цетиње, у класи проф. Бора Стјепановића. Стални је члан ансамбла Позоришта младих.

Миа Радовановић

Дипломирала глуму и завршила мастер студије на Академији уметности у Новом Саду у класи Никите Миливојевића (асистенти: Виолета Митровић и Борис Лијешевић). Гостујући је члан ансамбла.